VILACLEAN

Descripció

A VILACLEAN oferim una atenció, gestió i integració personalitzada en neteja. Aconseguim el desenvolupament dels serveis de neteja coordinats amb els horaris i necessitats dels nostres clients.

El nostre àmbit d’actuació és a Viladecans, Gavà, Sant Climent de Llobregat, Castelldefels i Sant Boi de Llobregat.

Oferim flexibilitat de serveis, atenent a les peticions de cada comunitat i oficina, ja que entenem que cada client i cada servei és diferent.

Gràcies a les nostres tarifes planes mensuals no t’has de preocupar mai més per costos addicionals. Amb els nostres serveis contractats assegurem un servei de neteja professional, puntual i d’alta qualitat.

Serveis Vilaclean

Neteja de comunitats

Volem facilitar la tasca de neteja de la seva comunitat de veïns. Els oferim una gran varietat d'horaris i personal totalment qualificat.

Neteja de jardins

Garantim als nostres clients un bon manteniment dels seus jardins. Realitzem el servei de neteja de jardins ja sigui en comunitats de veïns, particulars, zones verdes, etc.

Neteja de pàrquing

Estem especialitzats en neteja de garatges i aparcaments, i tractem totes les instal·lacions que hi hagi: vidres, ascensors, escales, barreres, caixers automàtics, lavabos, despatxos, mobiliari, papereres, parets i tuberies

Neteja a final d'obra

Les restes d'obres o d'alguna reforma provoquen residus de pols i pintura. Per a aquesta finalitat calen productes i maquinària especial. Ens ocupem de la neteja a final d'obra, fi de lloguer o nova vivenda. Ens encarreguem de portar els productes de neteja necessaris i comptem amb les eines necessàries per a realitzar-la.

Localització aproximada

Reviews (0)

Leave Review