3era Cursa de Pares i Mares Noels de Viladecans

Torna la tercera cursa de pares i mares noels de Viladecans, aquest any el donatiu serà per als Petits Valents de Sant Joan de Deu.

Si voleu fer la inscripció ho podeu fer a Base Castello Esports o a la web https://www.runneringlife.com/es/home/670-3era-cursa-de-pares-noel.html

BASES DE LA 3a CURSA DE PARES NOEL (2018)

DATA, HORA I LLOC

La 3a Cursa de Pares Noel se celebrarà el diumenge 23 de desembre del 2018, a Viladecans,  a les 9:30 hores.

Es convoca a les persones participants a les 9 h per iniciar la jornada amb un escalfament.

La prova constarà d’un recorregut d’uns 3 km aproximadament (uns 40’ caminant), totalment urbans, pels carrers de Viladecans, amb sortida des del Centre Comercial Vilamarina (entrada de l’estació de Renfe) i amb la meta a la Rambla Modolell.

ORGANITZACIÓ

La carrera està organitzada per Base Castelló Esports, amb la col·laboració d’Esports Barroso, Vilamarina i la Comissió de Nadal.

PARTICIPACIÓ

Les persones participants hauran d’anar disfressades de Pares Noel i es valorarà que portin algun element al·lusiu a l’eslògan de la campanya municipal de Nadal d’enguany «Salut i Bones Festes».

Podran formar part d’aquesta prova totes aquelles persones que estiguin correctament inscrites fins a un màxim de 500 persones.

Les persones menors de divuit anys hauran de presentar una autorització complimentada pels seus respectius pares/mares o tutors/es legals per poder participar a la prova. Aquesta autorització es podrà descarregar a la pàgina web de la Xarxa Comercial de Viladecans www.xarxacomercial.cat o viladecans.cat/nadal.

RESPONSABILITAT

La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i risc propi de les persones participants. El/la participant, en el moment de la seva inscripció, manifesta trobar-se físicament apte per realitzar la cursa.

ACCEPTACIÓ

Totes les persones participants, pel fet d’inscriure-s’hi, accepten el present reglament i, en cas de dubte o si sorgeix alguna situació no reflectida aquí, es respectarà el que disposi el comitè organitzador.

La signatura de les persones participants (i la inscripció en sí, en el cas online) implica haver llegit, entès i adquirit el que a continuació s´exposa:

Certifico que estic en bon estat físic. Eximeixo de la responsabilitat que la participació a l’esdeveniment pugui derivar, tal com la pèrdua d’objectes personals per robatori o altres circumstàncies, al comitè organitzador i col·laboradors.

El desenvolupament de la prova el gravarà, en diferents trams, l’organització. Pel fet de la inscripció i/o participació a la cursa, les persones participants cedeixen de forma expressa i gratuïta al comitè organitzador el seu dret d’imatge per a les gravacions esmentades, així com el seu nom, perquè s’hi puguin reproduir a través de qualsevol mitjà de comunicació, Internet, xarxes socials, etc.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions online es tancaran el divendres 22 de desembre, mentre que les presencials es podran fer fins al mateix dia de la cursa o fins a esgotar els 500 dorsals disponibles.

El preu de la inscripció és de 6 euros, 5 d’ells dedicats íntegrament Institut de Recerca Sant Joan de Déu, per distribuir-los al Estudi del Cancer Infantil.

Les inscripcions presencials es faran a:

Base Castelló Esports – Carrer del Sol 12

La inscripció inclou:

Dorsal + barret + Gymshack + Bossa Corredor + Avituallament

Consideracions:

Els diners de les inscripcions no es retornaran per causes alienes a la organització, incloses lesions o motius laborables que impedeixin la participació en la prova.

La inscripció és personal i intransferible.

RETIRADA DEL DORSAL

Es podrà realitzar a Base Castelló Esports en horari de 10 a 13 h i de 17 a 20 h hores del dilluns 3 de desembre al divendres 22 de desembre del.

El mateix dia de la cursa es podrà retirar el dorsal fins a 30 minuts abans de iniciar la cursa, al CC Vilamarina (Zona Oci).


Vehicles

Els únics vehicles autoritzats per seguir la prova són els assignats per la organització.

Queda totalment prohibit seguir els participants amb cotxe, moto, bicicleta o patinet.


PREMIS

S´estableixen els següents premis:

1. Dos primers infants millor disfraçats.

Whinck Hoverboard Grafitti 3 Cortesia de Calbet Electromestics, un per cada infant.

Tanda de Karting o 1 Partida de Bitlles al Centre Comercial Vilamarina*

2. Disfressa individual més original Home i Dona.

Val de 100 € gentilesa de Xarxa Comercial de Viladecans

Tanda de Karting o 1 Partida de Bitlles al Centre Comercial Vilamarina*

3. Disfressa de grup més original. (3 o màxim 5 persones)

Val de 200 € gentilesa de Xarxa Comercial de Viladecans

Tanda de Karting o 1 Partida de Bitlles al Centre Comercial Vilamarina*

 

*Els premis de Vilamarina son vàlids per una persona i es podrà gaudir de dilluns a divendres de 17 a 21 i abans del 5 de Gener del 2019

Els premis es lliuraran a la Rambla Modolell, uns minuts després de la clausura de la cursa.

Durant la cursa hi haurà present el jurat, que anirà valorant la participació.

L´itinerari es penjarà a:

www.xarxacomercial.cat.

www.viladecans.cat/nadal