Xarxa comercial de Viladecans

Xarxa Comercial de Viladecans és l’associació que agrupa empreses de comerç i serveis ubicats a la ciutat de Viladecans. Des de la nostra creació, l’any 2009, fruit de la fusió de les associacions Eix, NovaVila i Illa Comercial, l’entitat s’ha convertit en una organització que atreu a gent amb talent i entusiasme, amb l’objectiu d’enfortir un model de comerç urbà actual i competitiu.

El nostre objectiu es que el públic que viu o visita Viladecans pugui gaudir d’una oferta comercial i de serveis àmplia i competitiva.

Xarxa Comercial organiza tot tipus d’esdeveniments promocionals i Firals, al llag de l’any, per tal d’apropr l’oferta comercial de Viladecans, a tots els residents i visitants de la ciutat.

Quina és la nostra funció?

A Xarxa, ens posicionem com el pont de comunicació entre totes les administracions, agents socials i institucions rellevants en l'àmbit econòmic, empresarial i social. Defensam el model comercial urbà de la ciutat amb passió i ens assegurem de representar les necessitats concretes de cada negoci que forma part de la nostra associació. Junts, lluitem per un futur sòlid i pròsper per al sector comercial de la ciutat

Portem a terme accions de comunicació i dinamització que fan créixer l'activitat comercial i empresarial que representem. No només defendem els interessos del sector, sinó que també impulsam la seva economia amb accions concretes i efectives. La nostra missió és contribuir a un futur pròsper per a tots els negocis i empreses que formen part de la nostra associació.

Donem suport a les activitats, iniciatives i necessitats dels nostres socis.

Quines són les nostres campanyes?

La campanya de Nadal a Xarxa és una oportunitat per a l'èxit! Oferim regals promocionals per a tots els clients, un concurs emocionant d'aparadors, i un Caga Tió gegant. A més, encara hi ha més sorpreses. No perdis l'oportunitat de formar part d'una campanya, llença't a la diversió i gaudeix d'accions úniques i memorables!

La campanya de rebaixes és la oportunitat perfecta per aprofitar les millors ofertes de la ciutat! No deixis passar l'oportunitat de fer les teves compres de temporada a preus increïbles. Promocionem el període promocional dels establiments per ajudar-te a trobar el que busques i a estalviar al mateix temps. Vine a descobrir les millors ofertes i aprofita al màxim la teva temporada de compres! periode promocional dels establiments.

Campanyes amb premis promocionals: Sant Jordi, Dia del Pare, Dia de la Mare, etc.

FIRES

FIRA DE SANT ISIDRE

La Fira de Sant Isidre és una celebració multisectorial amb més de 50 anys d'història a Viladecans. Va començar com una exposició de productes del camp i maquinària agrícola, però al llarg dels anys ha evolucionat per acollir els nous sectors econòmics i socials de la ciutat.

Aquesta fira es realitza al voltant del dia de Sant Isidre, patró de la pagesia, i té lloc al Cúbic i al Parc de la Marina. Ofereix una ampla varietat d'activitats, com ara un espai municipal, un concurs-exposició de fruits del camp, exhibicions, animació infantil, tallers i la Mostra d'Entitats.

Més d'un centenar d'entitats, institucions i expositors comercials participen en la fira, incloent el carrer del comerç organitzat per la Xarxa Comercial de Viladecans. Aquesta fira és una oportunitat única per a la ciutadania per descobrir i gaudir del millor de Viladecans.

COMPREM A LA FRESCA

Xarxa Comercial de Viladecans, l'associació dels comerciants més destacats de la ciutat, organitza una Fira d'Oportunitats a l'aire lliure que té lloc a Juliol o Setembre, depenent de l'any. La ubicació escollida per a aquesta fira és el Parc del Torrent Ballester, un entorn idoni per aprofitar les millors ofertes i gaudir de les atraccions per a tots els públics. A més de les carpes amb les ofertes de les botigues, també hi ha llits elàstics, Jumping, inflables i molt més per a tots els públics. No perdis l'oportunitat de formar part d'aquesta Fira d'Oportunitats organitzada per Xarxa Comercial de Viladecans!

FIRA MEDIEVAL

Xarxa Comercial de Viladecans és el líder en organització d'esdeveniments a la ciutat! Som els encarregats de portar a terme la Fira Medieval i de Nadal, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viladecans, un esdeveniment anual que té lloc a finals del mes de novembre i que marca el inici de la campanya de Nadal. Si vols formar part de les celebracions més importants de la ciutat, no busquis més: Xarxa Comercial de Viladecans és la teva elecció!