Xarxa comercial de Viladecans

Xarxa Comercial de Viladecans és l’associació que agrupa empreses de comerç i serveis ubicats a la ciutat de Viladecans. Des de la nostra creació, l’any 2009, fruit de la fusió de les associacions Eix, NovaVila i Illa Comercial, l’entitat s’ha convertit en una organització que atreu a gent amb talent i entusiasme, amb l’objectiu d’enfortir un model de comerç urbà actual i competitiu.

El nostre objectiu es que el públic que viu o visita Viladecans pugui gaudir d’una oferta comercial i de serveis àmplia i competitiva.

Xarxa Comercial organiza tot tipus d’esdeveniments promocionals i Firals, al llag de l’any, per tal d’apropr l’oferta comercial de Viladecans, a tots els residents i visitants de la ciutat.

Quina és la nostra funció?

Des de Xarxa actuem com a interlocutor amb totes les administracions, agents socials i institucions d’àmbit econòmic, empresarial i social, en defensa del model comercial urbà de la ciutat i de les necessitats concretes dels negocis que integren l’associació.
Portem a terme accions de comunicació i dinamització que generen l’impuls econòmic de l’activitat comercial i empresarial que representem.
Donem suport a les activitats, iniciatives i necessitats dels nostres socis.

Quines són les nostres campanyes?

Campanya de Nadal: es fan regals promocionals, un concurs d’aparadors i un Cagatió gegnt, entre altres accions.
Campanya de Rebaixes: per promocionar el periode promocional dels establiments.
Campanyes amb premis promocionals: Sant Jordi, Dia del Pare, Dia de la Mare, etc.

FIRES

FIRA DE SANT ISIDRE

La Fira de Sant Isidre és la fira de caràcter multisectorial que es realitza a Viladecans al voltant del dia de Sant Isidre, patró de la pagesia. La primera edició va tenir lloc l’any 1970 i va començar com una exposició de productes del camp i maquinària agrícola. Al llarg dels anys, la Fira, sense perdre els seus orígens, ha anat acollint els nous sectors econòmics i socials de la ciutat i ampliant els seus espais i activitats.

La Fira s’ubica al Cúbic i al Parc de la Marina i acull l’espai municipal, el concurs-exposició de fruits del camp i moltes altres activitats, com ara exhibicions, animació infantil, tallers i la Mostra d’Entitats.

Actualment, hi participen més d’un centenar entitats ciutadanes, institucions i d’expositors comercials, entre els quals trobem el carrer del comerç, organitzat per la Xarxa Comercial.

COMPREM A LA FRESCA

Els comerciants pertanyents a l’associació Xarxa Comercial de Viladecans, organitzen una fira d’oportunitats, a l’aire lliure, al Juliol o Setembre, depenent de l’any.

Fins ara, per a la realització d’aquesta Fira, s’ha optat pr la ubicació del Parc del Torrent Ballester, tot i que aquest emplaçament no sempre ha de ser el mateix. En tot cas, s’opta per un entorn exterior en el que, a més de les carpes de les botigues, també es pot gaudir de les atraccions instal·lades al voltant , com ara llits elàstics, Jumping, inflables i molt més.

FIRA MEDIEVAL

Xarxa Comercial de Viladecans es l’organitzadora de la Fira Medieval i de Nadal, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecans, i que es celebra anualment, a finals del mes de novembre, com inici de la Campanya de Nadal.