COMUNICAT davant l’aturada de País del proper 8 de Novembre del 2017

La Xarxa Comercial de Viladecans, davant la proposta de vaga general convocada per el proper dia 8 de novembre, hem mantingut contactes amb una part important de les associacions veïnes i per tot arreu del territori per tenir coneixement directe de la seva opinió al respecte.

Tot i estar d’acord en que es inadmissible la situació actual i que hi hagin presos polítics en el nostre País. I perquè creiem que aquestes accions no són les més adequades ja que ens perjudiquen a nosaltres i potser se n’haurien de fer d’altres. Recordar que la Xarxa Comercial la passada Aturada de País va ser seguida amb un 95% dels nostres associats demostrant el desacord amb els fets del passat 1 d’Octubre. La situació actual esta afectant en part al comerç per que la inseguretat actual fa que les ventes baixin i el petit comerç ja esta prou afectat com per tornar a parar un dia les nostres activitats.

El nostre posicionament institucional serà respectuós amb totes les decisions que prenguin els associats com no pot ser d’altra manera.

Com a Entitat integradora demanem a tots que les opcions que cadascú adopti siguin respectades, com tenim per costum, en favor d’una convivència cívica i serena.

Viladecans 7 de novembre de 2017