El CCAM fa un café amb els comerciants de Viladecans

El passat dijous 20 de Novembre, els socis i comerciants de la Xarxa Comercial de Viladecans es varen reunir al Restaurant La Carboneria i vam fer un cafè per copsar les inquietuds que afecten avui.

El gerent del CCAM i el Director de Comerç de la Generalitat van copsar de primera ma les preocupacions i es van comprometre a repetir la iniciativa i atendre les peticions que li varem transmetre.

En aquestes peticions els comerciants varem fer palés la nostra preocupació per la massificació de superfícies comercials a la zona i el impacte de l’Outlet de Neimver que obrirà el 2016, també el nostre associat del mercat de la constitució va mostrar la seva preocupació per el funcionament del seu mercat a nivell de competències i com a final varem mostrar la preocupació per l’obertura de comerços de dubtosa procedència que obren i tanquen i no compleixen cap normativa, ni horaris comercials.

Des de la Xarxa ens em compromès a fer un seguiment del parlat i donar resposta a totes les preguntes que varem plantejar i fer-ne un seguiment.