II Festa del Comerç

Ja tenim aquí la segona Festa del Comerç, un espai on volem fer-nos una festa per que ho valem, l’any passat aquest mateix dia inaugurava l’Outlet, la enèsima gran superfície de la nostra zona delta. Tots els ulls es posaven sobre una altre gran superfície, i com sempre ens varem oblidar del petit comerç, aquells que posem cada dia els carrers i els traiem, aquells que il·luminem cada nit els nostres carrers foscs, que avisem quan passa alguna cosa, els vostres confessors, els vostres amics i els vostres veïns.

Només volem el mateix que li donem a les grans superfícies, on de 4 herbes mal cuidades, tenim centenars de fanals il·luminant amb ultima tecnologia un polígon nou, amb molts solars buits, carrers nous que s’escombren cada dia tot i estar buits i amb una senyalética impecable. Nosaltres quan es cau un fanal estem mesos sense ells, els carrers cada cop estan més bruts i l’empresa concessionària de la neteja cobra als botiguers quan dinamitzem els carrers.

Volem que se’ns ajudi a fer coses, que ens donin eines, que se’ns doni visibilitat, nosaltres treballem i treballarem per la nostra ciutat. Sempre ens tenen al costat, nomes demanem el mateix.

Bona festa del comerç!