DEVELOPMENT MEDIA

 DEVELOPMENT MEDIA

Carretera Barcelona, 45, Local 9

Descripció

Development media és l’equip que estaves buscant. Deixa que et fem un petit resum de com som i cap a on anem. És molt senzill d’explicar:

Som un equip jove, obert a les idees, molt compromés, dinàmic, flexible, amb un punt de bogeria, però amb els peus a terra. Però sobretot… ens apassionen els reptes!

Portem quasi 10 anys dedicant-nos al món del màrqueting i podriem dir-te que atendrem totes les teves necessitats publicitàries, que aconseguirem el món i la bolla per a la teva empresa, que sóm els millors del món mundial, però… Preferim convidar-te  a que descobreixis la nostra passió per la feina ben feta i que ho vegis en primera persona. És el nostre «late motive» diari.

Així som, i així volem ser!

Serveis Development Media

Zumo de Coco

Desenvolupem tota mena de projectes, on creiem que un bon disseny amb molta creativitat és la clau per obtenir grans resultats.

Low Print

La primera impressió és molt important, i per això posem al teu servei tots els nostres coneixements sobre arts creatives, ja que "no hi ha una segona oportunitat per causar una bona primera impressió"

Picta Print Photo

Amb aquest fotomaton d'instagram per a esdeveniments corporatius permetem als nostres clients imprimir als assistents fotografies fetes des dels seus smartphones i publicades a instagram amb el hashtag de l'esdeveniment en qüestió.

DM Digital

Et proposem solucions digitals adaptades a les teves necessitats perquè et dediquis al 100% al teu negoci

DM Branding

Creem campanyes de màrqueting que enamorin als usuaris amb una determinada marca gràcies a l'experiència viscuda entorn a la identitat corporativa de la mateixa.

Localización

Reviews (0)

Leave Review