NIVEL Z- Solucions Web

 NIVEL Z- Solucions Web

Carrer de les Parellades, 14, local 2

Descripció

Estem especialitzats en disseny i programació web. Podem realitzar des d’una pàgina web senzilla fins a plataformes més complexes com són les botigues virtuals, webs amb catàleg de productes, sistemes on line a mida, o qualsevol projecte que necessitis.

El nostre equip de programadors i dissenyadors són especialistes en noves tecnologies, i ells t’assessoraran de quina és la millor solució. En qualsevol projecte que emprenem l’objectiu principal sempre és la satisfacció de client, per això des del principi estem en comunicació contínua, aconseguint d’aquesta manera que la pàgina web quedi totalment al teu gust.

Gestionem personalment els servidors (hosting) on allotgem les págines webs, incloent més serveis com pot ser la gestió i creació de correus electronics sota el teu domini.

 

Serveis de Nivel Z

Disseny web

Dissenyem les nostres webs segons les necessitats de cada client, totes es confeccionen amb dissenys actuals i sobretot estan enfocades a obtenir resultats.

Possicionament SEO

El 90% dels usuaris no van més enllà de la primera pàgina de resultats de Google, per això aconseguir les millors posicions és fonamental perquè la web pugui ser visitada. El posicionament web en cercadors o SEO t'ajudarà a assolir els primers llocs en cercadors i aconseguir trànsit a la teva pàgina web.

Adwords SEM

Gestionem amb total transparència les teves campanyes d'AdWords i tindràs accés estable a el panell de gestió de les mateixes, amb tota la informació en temps real, estadístiques, configuració, i les altres mencions de les teves campanyes.

Disseny de logotips

En Nivell Z portem a terme un procés de disseny i desenvolupament de logos per a aquelles empreses que necessiten un símbol que representi els seus serveis i transmeti els seus valors, a l'igual que realitzem el redisseny de logotips ja existents.

Marketing digital

Localización

Reviews (0)

Leave Review