RUPI CREACIONES

 RUPI CREACIONES

Avinguda Gavà, 1, Viladecans

Descripció

De dilluns a divendres al Centre d’Activitats Familiar disposem de moltíssimes activitats: repàs i reforç escolar, zumba, hip hop, balls en línia, pilates, anglès, entrenaments, manualitats, labors, ioga, etc.

Cadascuna d’elles té una periodicitat i duració diferents (consultar horari al web) i es realitzen en grups reduïts, tot i que també s’ofereix la possibilitat de realitzar-les individualment, bipersonalment i/o en familia, essent horari a convenir reservant prèviament una cita.

Els caps de setmana fem tallers, intensius, xerrades, escapades, etc. Alternant tècniques, disciplines i altres temes d’interès del moment. També oferim serveis per esdeveniments, festes i celebracions de tot tipus, com per exemple: aniversaris, babyshower, batejos, comunions, acomiadaments, bodes, graduacions, final de curs, etc. tant privades com públiques i gratuïtes, tant al nostre centre com allà on es necessitin els nostres diversos serveis.

Bellypainting, pintacares, animacions, dj, minidisco, decoracions amb globus, regals artesanals personalitzats, balls per a bodes, espectacles, personatges, etc. Dins de la nostra amplia gamma de serveis, també oferim plans a mida, per a que estiguis en un estat òptiom de salut i benestar: d’entrenament, nutricional i d’estudis/feina.

Oferim serveis professionals, amb ambient familiar a preus assequibles, amb descomptes en packs. Personalitzem tots els serveis i tematitzem segons l’època de l’any. Ens agrada innovar i ser originals. Si teniu alguna idea en ment, alguna activitat, projecte o esdeveniment que no hem enumerat, no dubteu a preguntar-nos i ho intentarem fer possible… Som a tots els moments de la teva vida!

 

Serveis RUPI creaciones

Activitats familiars

El Centre d'Activitats "RUPI creaciones" és un espai familiar amb múltiples activitats, extraescolars, clases, tallers, festes i celebracions, tant per a nens com per a joves, adults i grans! Serveis professionals amb ambient familiar i preus assequibles.

Localización

Reviews (0)

Leave Review