Viladecans es solidaritza amb la venda de calendaris en benefici de malalts d’Alzheimer

Ens fem ressó de la nosta de premsa del Mossos d’Esquadra de Viladecans i els donem les gràcies per deixarnos col·laborar-hi.

«…

Des de la Comissaria de Districte de Viladecans volem agrair la col·laboració rebuda per part de la Xarxa Comercial de Viladecans.

En motiu de la campanya iniciada el passat mes de desembre, per la venda de calendaris solidaris a favor de la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer, se’ls va demanar si entitats de la seva associació voldrien participar com a punt de venda. D’aquesta forma, els establiments ajudaven a la difusió d’aquesta campanya així com s’ampliaven les possibilitats de venda d’aquests calendaris solidaris.

La Xarxa Comercial de Viladecans va afegir tres establiments, als altres tres que des de la comissaria s’havien trobat, fent un total de sis punts de venda. I, amb els venuts a la mateixa comissaria, s’ha realitzat la venda de quaranta un calendaris que fan un import total de quatre cents deu euros. L’import total d’aquesta recaptació serà ingressada a la FAFAC.

A la fotografia, el president de la Xarxa Comercial de Viladecans, Sr. Esteve Blanch; amb el cap de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la CD Viladecans, caporal Albert Pascual.

…»